La nostra política té una durada de 30 dies. Si 30 dies han passat des de la teva compra, per desgràcia no podem oferir un reemborsament o canvi.

Per a ser elegible per a una devolució, l'article ha d'estar sense usar i en les mateixes condicions en què el vas rebre. També ha d'estar en el seu embalatge original.

Productes no retornables addicionals:

  • Import de la garantia mensual si no ha estat cancel·lada abans del dia de renovació.

Per a completar la teva devolució, requerim un rebut o prova de compra.

Si us plau no enviïs la teva compra de retorn al fabricant.

Si us plau no enviïs la teva compra de retorn al fabricant.

  • Import de garantia de qualsevol tipus, es retornarà l'import equivalent als dies que queden fins a la pròxima renovació.
  • Qualsevol ítem que no es trobi en la seva condició original, que estigui danyat o li faltin parts per raons alienes a nosaltres.
  • Qualsevol ítem que sigui retornat més de 30 dies després de l'enviament.

Reemborsaments

Una vegada que la teva devolució és rebuda i inspeccionada, enviarem un correu electrònic per a notificar-te que hem rebut la teva devolució. També et notificarem l'aprovació o rebuig del teu reemborsament.

Si ets aprovat, llavors el teu reemborsament serà processat i un crèdit serà automàticament aplicat a la teva targeta de crèdit o mètode original de pagament, en una certa quantitat de dies (Dependrà del banc en el qual estiguis associat).

Reemborsaments tardans o perduts

Si encara no has rebut el teu reemborsament, si us plau revisa el teu compte bancari una altra vegada.

Després contacta a la teva companyia de targeta de crèdit, pot prendre algun temps abans que el teu reemborsament s'ingressi oficialment.

Pròxim pas, contacta al teu banc. Sovint passa cert temps abans que el teu reemborsament s'ingressi.

Si has seguit tots aquests passos i encara no ha rebut el reemborsament, si us plau contacta'ns a att.clientes@saveitup.cat.

Articles en oferta

Només els articles a preu regular seran reemborsats, desafortunadament els productes en oferta no poden ser refundats.

Intercanvis

Només reemplacem articles que estiguin defectuosos o danyats. Si necessites canviar-ho pel mateix article, envia'ns un correu electrònic a att.clientes@saveitup.cat i envia l'article a: Carrer Mare de Deu de Núria , núm. 1, Granollers, 08401, Barcelona, Espanya. O acudeix directament a la nostra botiga situada a Granollers. L'adreça de la botiga és la mateixa que l'adreça de va enviar.

Enviament

Per a retornar el teu producte, has d'enviar-los a: Carrer Mare de Deu de Núria , núm. 1, Granollers, 08401, Barcelona, Espanya.

Seràs responsable pels pagaments dels costos d'enviament per al retorn de l'article. Els costos d'enviament no són reemborsables. Si reps un reemborsament, el cost de l'enviament de la devolució serà deduït del teu reemborsament.

Depenent d'on vives, el temps que prengui rebre el producte intercanviat, pot variar.

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram
caCatalà
es_ESEspañol caCatalà